Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g32g111kcal4.3g20.8g0.9g1.9g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Basilika, tuore0.4g0.1kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto7g30kcal1g0g3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.1g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Saksanpähkinä 7g48kcal1g0.2g4.6g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g418kcal13g43.6g20.4g6.4g
Valittu annoskoko57g209kcal6.5g21.8g10.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna28g105kcal3.3g10.9g5.1g1.6g
Arvot/100g100g368kcal11.4g38.4g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278