Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g32g5.4kcal0.6g0.7g0.1g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g14g48kcal0.3g0.4g4.9g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g11g44kcal3.2g0.2g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g193kcal8.2g2.6g16.4g0g
Valittu annoskoko57g97kcal4.1g1.3g8.2g0g
Annoskoko puolitettuna28g48kcal2.1g0.7g4.1g0g
Arvot/100g100g170kcal7.2g2.3g14.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355931