Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto19g36kcal1.5g0.6g3g0g
Katkarapu, rainbow24g24kcal5.4g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g14g15kcal0.5g2.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g148kcal14.8g6.8g6.6g0.6g
Valittu annoskoko57g74kcal7.4g3.4g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g37kcal3.7g1.7g1.7g0.2g
Arvot/100g100g130kcal13g6g5.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387265