Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 7g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.7kcal0g0g0.6g0g
Tomaattimurska 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 19g15kcal3.3g0g0.1g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g9g15kcal1.7g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g80kcal10.2g1.6g3.2g0.8g
Valittu annoskoko57g40kcal5.1g0.8g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g20kcal2.6g0.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g71kcal9g1.4g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69895