Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 31g20kcal0.9g1.5g1.1g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g4.1g13kcal0.4g2.6g0.1g0.4g
Vehnäjauho, sunnuntai8.1g28kcal1g5.8g0.2g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 7.3g9kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g236kcal6.2g19.8g14.8g1.2g
Valittu annoskoko57g118kcal3.1g9.9g7.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g59kcal1.6g5g3.7g0.3g
Arvot/100g100g208kcal5.5g17.4g13g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197