Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.5g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki5.5g3.1kcal0.5g0.3g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g5.5g10kcal0g0.5g0g0g
Mustikka17g5.5kcal0.1g1.1g0.1g0.5g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)2.7g10kcal0.4g1.5g0.2g0.3g
Sokeri 2g8kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g252kcal5.8g35.6g7.4g2.4g
Valittu annoskoko57g126kcal2.9g17.8g3.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna28g63kcal1.5g8.9g1.9g0.6g
Arvot/100g100g222kcal5.1g31.3g6.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956