Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer13g65kcal0.5g7g3.8g0.7g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)4.7g34kcal0g0.2g3.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 6.3g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl6.3g23kcal0.1g0.2g2.4g0g
Sokeri1.3g5.5kcal0g1.3g0g0g
Marianne crush 150g4.7g20kcal0.1g4g0.4g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.6g5.8kcal0.3g0.2g0.3g0.5g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g8.5g29kcal0.2g6.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g429kcal4.6g47.2g24.2g3.8g
Valittu annoskoko57g215kcal2.3g23.6g12.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna28g107kcal1.2g11.8g6.1g1g
Arvot/100g100g378kcal4g41.5g21.3g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497