Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g44g385kcal0g0g43.8g0g
Viinietikka 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g805kcal3g0g90g0g
Valittu annoskoko57g402kcal1.5g0g45g0g
Annoskoko puolitettuna29g201kcal0.8g0g22.5g0g
Arvot/100g100g707kcal2.6g0g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202495