Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g25g35kcal4.7g0g1.7g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka19g13kcal0.7g2.1g0.1g0.6g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g13g42kcal1g8.9g0.3g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g183kcal13g22g4.4g2.4g
Valittu annoskoko57g91kcal6.5g11g2.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna28g46kcal3.3g5.5g1.1g0.6g
Arvot/100g100g161kcal11.4g19.4g3.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215988