Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g29g50kcal5.5g0g2.9g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g9g13kcal0.3g0.2g1.2g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g2.6g6.7kcal0.4g0.1g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g159kcal14g2.2g10g0.4g
Valittu annoskoko57g80kcal7g1.1g5g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g40kcal3.5g0.6g2.5g0.1g
Arvot/100g100g140kcal12.3g1.9g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339