Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g38g132kcal4.5g24.5g0.8g3.4g
Oliiviöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 11g2.3kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g384kcal9.4g50.2g14.2g7g
Valittu annoskoko57g192kcal4.7g25.1g7.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna29g96kcal2.4g12.6g3.6g1.8g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44.1g12.5g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256761