Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 8.8g54kcal2.1g0.6g4.7g0.6g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl5g17kcal0.7g2.8g0.3g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Vehnälese 1.2g2.9kcal0.2g0.2g0.1g0.5g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 13g5.6kcal0g1.2g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g5g18kcal0g4.5g0g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.9g6.9kcal0.3g0.2g0.4g0.6g
Hunaja 3.8g12kcal0g3g0g0g
Siirappi, tumma5g16kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g400kcal8.6g46.4g18.8g5.8g
Valittu annoskoko57g200kcal4.3g23.2g9.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna29g100kcal2.2g11.6g4.7g1.5g
Arvot/100g100g351kcal7.5g40.7g16.5g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500