Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g4.4g16kcal0.6g3g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g25kcal0.7g5g0.1g0.2g
Kaurahiutale 2.9g11kcal0.4g1.7g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g7.3g4.1kcal0.7g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.8g13kcal1.1g0g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Tonnikala vedessä, rainbow14g14kcal2.7g0.1g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g190kcal12.6g22g5.4g2g
Valittu annoskoko57g95kcal6.3g11g2.7g1g
Annoskoko puolitettuna28g48kcal3.2g5.5g1.4g0.5g
Arvot/100g100g168kcal11.1g19.4g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307499