Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g41g59kcal9g0g2.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g7.3g8.7kcal0.2g0.3g0.7g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g7.3g8kcal0.2g0.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g169kcal18.8g1.4g9.4g0.2g
Valittu annoskoko57g84kcal9.4g0.7g4.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g42kcal4.7g0.4g2.4g0.1g
Arvot/100g100g148kcal16.5g1.2g8.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691