Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 31g108kcal3.2g22g0.4g1.1g
Vehnälese 1.8g4kcal0.2g0.3g0.1g0.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen22g7.3kcal0.7g1.1g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.1g7.8kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g254kcal8.2g46.8g2.8g3.6g
Valittu annoskoko57g127kcal4.1g23.4g1.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna29g64kcal2.1g11.7g0.7g0.9g
Arvot/100g100g223kcal7.2g41.1g2.5g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98099