Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita209g668kcal20.9g135.7g4.2g27.1g
Vehnäjauho, sunnuntai136g475kcal16.3g96.4g2.9g4.1g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 23g207kcal0g0g23.4g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 167g50kcal4.8g6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g2926kcal85.4g505.6g61.4g62.6g
Valittu annoskoko560g1463kcal42.7g252.8g30.7g31.3g
Annoskoko puolitettuna280g731kcal21.4g126.4g15.4g15.7g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.2g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760