Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 138g197kcal17.2g0.4g14.1g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g314g361kcal18.8g15.7g25.1g0g
Hunaja 13g41kcal0.1g10.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 19g63kcal0g15.4g0g0.3g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 56g24kcal0.4g4.4g0.2g0.9g
Manteli 5g31kcal1.2g0.3g2.7g0.4g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl16g55kcal2.2g8.8g1.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g1544kcal79.8g110.2g86.6g6.4g
Valittu annoskoko560g772kcal39.9g55.1g43.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna280g386kcal20g27.6g21.7g1.6g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902