Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl68g89kcal8.8g0.3g5.8g0g
Sokeri 100g404kcal0g99.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 95g327kcal9.7g66.8g1.1g3.3g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Voi 44g319kcal0.5g0.2g35.7g0g
Maito, Kevyt73g34kcal2.3g3.5g1.1g0g
Mustikka metsä- 176g77kcal0.9g11.2g1.1g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g2515kcal44.8g366.2g89.6g18.2g
Valittu annoskoko560g1258kcal22.4g183.1g44.8g9.1g
Annoskoko puolitettuna280g629kcal11.2g91.6g22.4g4.6g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149