Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 64g91kcal8g0.2g6.6g0g
Sokeri 58g236kcal0g58.1g0g0g
Fariinisokeri58g236kcal0g58.1g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g140g117kcal1.5g25.5g0.6g2.5g
Voi 29g211kcal0.3g0.1g23.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 145g499kcal14.8g101.8g1.7g5.1g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.7g19kcal0g4.6g0g0g
Suklaa tumma 58g300kcal2.3g31g18g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1121g3429kcal54.2g561g101g21.4g
Valittu annoskoko560g1714kcal27.1g280.5g50.5g10.7g
Annoskoko puolitettuna280g857kcal13.6g140.3g25.3g5.4g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181