Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 20g15kcal2.6g0.2g0.1g1.4g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 10g85kcal0g0g9.6g0g
Kaurahiutale 32g120kcal4.6g18.3g2.3g3.2g
Pellavansiemenrouhe,Risetti26g128kcal6.4g8.5g7.4g7.3g
Mantelilastu (A la meira)20g120kcal4.8g1.3g10.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 208g715kcal21.2g145.8g2.5g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g2366kcal79.2g348.2g65.4g38.4g
Valittu annoskoko560g1183kcal39.6g174.1g32.7g19.2g
Annoskoko puolitettuna280g592kcal19.8g87.1g16.4g9.6g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291640