Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow88g247kcal15.7g55.6g0.8g8.8g
Hirvenjauheliha oma saalis70g78kcal15.4g0g2.1g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g53g68kcal5.8g0.8g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g787kcal73.8g112.8g15.2g17.6g
Valittu annoskoko560g394kcal36.9g56.4g7.6g8.8g
Annoskoko puolitettuna280g197kcal18.5g28.2g3.8g4.4g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226