Kaalikeitto con juurekset ja jauheliha

Tärkeä yksityiskohta on ruskistaa aluksi pilkottu sipuli ja sen verran kaalta kun kohtuudella paistinpannulle mahtuu.

Sen jälkeen kaikki ainekset isoon kattilaan perunat, porkkanat ja varsiselleri tietysti pilkottuina sekä jauheliha sopivan kokoisiksi pieniksi palleroiksi pyöriteltyina.

Vähintään tunnin keittoajan jälkeen voikin sitten ruveta maistelemaan herkullista keittoa.

Suolan ja pippurin kokki on laittanut sekaan varovaisen maistelun myötä.

Reseptissä oleviin maustemääriin ei kannata tuijottaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi291g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali102g22kcal1.2g3.5g0.2g2.1g
Peruna, keskikokoinen 60g29g18kcal0.4g3.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8.2kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka29g3.2kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Soijakastike15g8.7kcal0.8g1.4g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 29g40kcal5.5g0g2g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g309kcal17.6g24.2g15.4g7.8g
Valittu annoskoko560g155kcal8.8g12.1g7.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna280g77kcal4.4g6.1g3.9g2g
Arvot/100g100g28kcal1.6g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105691