Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g300g1236kcal14.4g14.4g124.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 250g825kcal5g7.5g87.5g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 5g19kcal0.9g0.6g1.1g1.5g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 5g20kcal0.2g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g4200kcal41g54.8g426.2g3g
Valittu annoskoko560g2100kcal20.5g27.4g213.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna280g1050kcal10.3g13.7g106.6g0.8g
Arvot/100g100g375kcal3.7g4.9g38.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328