Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 85g604kcal0.6g0.3g68g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g85g416kcal3.1g51.8g21.2g0g
Kananmuna kuoreton 89g127kcal11.1g0.3g9.1g0g
Sokeri 89g361kcal0g88.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g411kcal12.2g83.8g1.4g4.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 81g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer6.5g21kcal1.5g0.7g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g3913kcal57.2g459.2g202.2g8.4g
Valittu annoskoko560g1956kcal28.6g229.6g101.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna280g978kcal14.3g114.8g50.6g2.1g
Arvot/100g100g349kcal5.1g41g18.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278594