Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g191g161kcal2.1g35g0.8g3.4g
Canderel makeutusjauhe80g306kcal2.3g74.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 2.4g17kcal0g0g1.9g0g
Margariini, flora kevyt 40 40g150kcal0.1g2.1g15.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g3.9g0g0g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g40g28kcal0.8g1.3g2.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 155g533kcal15.8g108.7g1.9g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g2559kcal53.6g453.6g54.2g18g
Valittu annoskoko560g1280kcal26.8g226.8g27.1g9g
Annoskoko puolitettuna280g640kcal13.4g113.4g13.6g4.5g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917