Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 106g362kcal10.8g73.9g1.3g3.7g
Tattarijauho, Myllynparas44g150kcal5.7g29.7g0.7g2.3g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 72g22kcal2.1g2.6g0.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g176g148kcal1.9g32.2g0.7g3.2g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 69g492kcal0.3g0g55.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 53g66kcal5.8g0.1g4.8g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 31g13kcal3g0.1g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g2.6g6.9kcal0.1g2.1g0.1g1.4g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g2518kcal59.4g281.4g126.4g21.2g
Valittu annoskoko560g1259kcal29.7g140.7g63.2g10.6g
Annoskoko puolitettuna280g629kcal14.9g70.4g31.6g5.3g
Arvot/100g100g225kcal5.3g25.1g11.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321419