Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g160g512kcal35.2g92.8g1.6g19.2g
Sokeri 160g649kcal0g159.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g2323kcal70.4g505.2g3.2g38.4g
Valittu annoskoko560g1161kcal35.2g252.6g1.6g19.2g
Annoskoko puolitettuna280g581kcal17.6g126.3g0.8g9.6g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326976