Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g26g236kcal0g0g26.3g0g
Vesi53g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl175g630kcal3.5g4.7g66.5g0g
Katkarapu 53g36kcal7.6g0g0.6g0g
Tilli mauste8.8g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 18g93kcal0.1g0.1g10.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g35g98kcal6.7g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g2738kcal84.2g11g262.8g0g
Valittu annoskoko560g1369kcal42.1g5.5g131.4g0g
Annoskoko puolitettuna280g685kcal21.1g2.8g65.7g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357646