Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 35g124kcal4.1g24.7g0.5g1.3g
Grahamjauho 28g91kcal2.9g16.8g0.6g2.7g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g101g614kcal18.8g5.4g54.5g13.6g
Banaani, kuorittu 189g164kcal2g34.6g0.8g3.4g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Ruokasooda 2.5g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1g3.7kcal0g0.8g0g0g
Voi 50g365kcal0.6g0.2g40.9g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g50g188kcal0g48.8g0g0g
Sokeri 43g174kcal0g42.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g3624kcal71.2g352.4g206g42g
Valittu annoskoko560g1812kcal35.6g176.2g103g21g
Annoskoko puolitettuna280g906kcal17.8g88.1g51.5g10.5g
Arvot/100g100g324kcal6.4g31.5g18.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844