Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 86g119kcal10.7g0.3g8.4g0g
Sokeri 110g447kcal0g110.1g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g12g46kcal0g11.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 189g649kcal19.3g132.5g2.3g6.6g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Porkkana 117g38kcal0.7g6.5g0.2g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g3423kcal61.4g521.6g115.2g19.2g
Valittu annoskoko560g1712kcal30.7g260.8g57.6g9.6g
Annoskoko puolitettuna280g856kcal15.4g130.4g28.8g4.8g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671