Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 80g582kcal1g0.3g65.2g0g
Sokeri 109g443kcal0g108.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 106g151kcal13.2g0.3g10.8g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g116g393kcal2.9g95.8g0.6g2.3g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g3.2g0.3kcal0g0g0g2.7g
Leivinjauhe 6.4g11kcal0.3g2.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.1g21kcal0g5.1g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 6.4g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g128g398kcal7.6g19.2g32.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g3999kcal50.4g464.4g217.4g10g
Valittu annoskoko560g1999kcal25.2g232.2g108.7g5g
Annoskoko puolitettuna280g1000kcal12.6g116.1g54.4g2.5g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047