Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 265g157kcal26g7.9g1.1g0g
Sokeri 45g183kcal0g45g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai69g241kcal8.3g48.9g1.4g2.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.3g21kcal0g5.2g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 175g249kcal21.8g0.5g17.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g1702kcal112.2g215g40.8g4.2g
Valittu annoskoko560g851kcal56.1g107.5g20.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna280g426kcal28.1g53.8g10.2g1.1g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104