Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima26g102kcal7.6g0g7.9g0g
Katkarapu 175g120kcal25.3g0g1.9g0g
Tomaattimurska 219g64kcal1.2g11.6g0.4g4.2g
Hunaja 2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Valkosipuli 1.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g109g273kcal10.9g47g3.8g7.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g1196kcal90.8g124.6g32.4g24.6g
Valittu annoskoko560g598kcal45.4g62.3g16.2g12.3g
Annoskoko puolitettuna280g299kcal22.7g31.2g8.1g6.2g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471