Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 161g1128kcal1g0g127.1g0g
Neilikka, annos 4g1.3g4.7kcal0g1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.2g10kcal0.4g1.9g0.2g0.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.6g9kcal0.1g2.1g0.1g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka6.5g26kcal0g6.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 136g454kcal0.1g110.6g0.1g1.9g
Sokeri 137g555kcal0g136.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 107g152kcal13.3g0.3g10.9g0g
Leivinjauhe 6.5g11kcal0.3g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g4700kcal30.4g522.6g276.8g5.6g
Valittu annoskoko560g2350kcal15.2g261.3g138.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna280g1175kcal7.6g130.7g69.2g1.4g
Arvot/100g100g420kcal2.7g46.6g24.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72094