Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g188g207kcal43.2g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Makaroni, pasta 63g205kcal6.4g41.5g0.7g2.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g85kcal0g0g9.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g31g81kcal8.4g0g5.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%125g200kcal3.4g3.4g18.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 81g15kcal0.5g2g0.3g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g1618kcal125.4g99.8g76g7.6g
Valittu annoskoko560g809kcal62.7g49.9g38g3.8g
Annoskoko puolitettuna280g405kcal31.4g25g19g1.9g
Arvot/100g100g144kcal11.2g8.9g6.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76642