Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g175g490kcal33.3g0g38.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g185g65kcal3g12.8g0.2g2.6g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g200g160kcal22g5.8g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g1429kcal116.6g37.2g89g5.2g
Valittu annoskoko560g715kcal58.3g18.6g44.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna280g357kcal29.2g9.3g22.3g1.3g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573