Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g24g13kcal1.4g0.7g0.5g23.6g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 113g71kcal3.4g5.4g3.9g0g
Oliiviöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)45g45kcal7.2g0.5g1.4g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)113g90kcal2.4g14.6g1.8g4.2g
Ketsuppi, Pirkka34g36kcal0.3g8.4g0g0.4g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)17g32kcal0.1g7.6g0.1g0.7g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g56g186kcal15.2g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g1898kcal91g75.2g135.4g57.8g
Valittu annoskoko560g949kcal45.5g37.6g67.7g28.9g
Annoskoko puolitettuna280g474kcal22.8g18.8g33.9g14.5g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368458