Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 225g290kcal46.7g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g225g81kcal4.1g14.4g0.7g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g56g54kcal4.5g7.9g0.4g4.5g
Valkosipuli 3.9g4.3kcal0.3g0.6g0g0.1g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g5.6g9kcal0.5g1.7g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g3.4g12kcal0.6g1.5g0.8g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Ruokasuola jodioitu 5.6g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g973kcal114.4g56g32.2g11.6g
Valittu annoskoko560g486kcal57.2g28g16.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna280g243kcal28.6g14g8.1g2.9g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040