Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 150g121kcal2.4g25.2g0.1g4.5g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Risottoriisi (Risella), 60g80g279kcal6.4g59.7g1.4g2.4g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Parmesaani (Joku), annos 30g7.5g29kcal1.8g0g2.5g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g11g23kcal0.3g3g1g0.1g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g38g101kcal5.2g0.4g8.6g0g
Vesi262g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g1270kcal33g177.8g45g14.2g
Valittu annoskoko560g635kcal16.5g88.9g22.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna280g318kcal8.3g44.5g11.3g3.6g
Arvot/100g100g113kcal2.9g15.9g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425251