Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 38g272kcal0.4g0.1g30.5g0g
Sokeri43g173kcal0g42.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu29g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen38g12kcal1.2g1.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.8g0.7g2g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton30g96kcal6.9g3.2g6.2g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g125g650kcal5.6g66.2g40g13.7g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g100g560kcal6.5g57g34g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton100g160kcal8g4g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1122g4318kcal75.4g431.2g254g31.4g
Valittu annoskoko561g2159kcal37.7g215.6g127g15.7g
Annoskoko puolitettuna281g1080kcal18.9g107.8g63.5g7.9g
Arvot/100g100g385kcal6.7g38.4g22.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202302