Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1050g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 175g130kcal23g1.9g0.7g12.1g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)1400g1932kcal105g74.2g140g0g
Ruisjauho Pirkka2800g8540kcal271.6g1708g56g420g
Kananmuna kuoreton 175g250kcal21.9g0.5g17.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g21704kcal843g3569.2g429.2g864.2g
Valittu annoskoko5600g10852kcal421.5g1784.6g214.6g432.1g
Annoskoko puolitettuna2800g5426kcal210.8g892.3g107.3g216.1g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109432