Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g1680g2873kcal171.4g45.4g223.4g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g2800g980kcal75.6g131.6g14g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1120g1848kcal33.6g44.8g168g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g11402kcal561.2g443.6g810.8g0g
Valittu annoskoko5600g5701kcal280.6g221.8g405.4g0g
Annoskoko puolitettuna2800g2850kcal140.3g110.9g202.7g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206