Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)1402g2524kcal266.4g1.4g154.3g0g
Purjosipuli 1262g289kcal22.8g30.3g2.5g26.5g
Sitruunamehu, laimentamaton187g39kcal0.6g3g0g0.2g
Valkosipuli 112g122kcal8.9g18.3g0.7g2.4g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g2337g1402kcal23.4g105.2g93.5g14g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g19g32kcal1.5g6g0.1g0g
Oliiviöljy 252g2232kcal0g0g252.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g13280kcal647.2g328.4g1007g86.2g
Valittu annoskoko5600g6640kcal323.6g164.2g503.5g43.1g
Annoskoko puolitettuna2800g3320kcal161.8g82.1g251.8g21.6g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104191