Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3500g1960kcal297.5g175g7g0g
Kananmuna 50g(kpl)1400g1764kcal154g4.2g126g0g
Vehnäjauho puolikarkea 420g1441kcal42.8g294g5g14.7g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 168g682kcal0g167.8g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 70g618kcal0g0g69.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g12931kcal988.6g1282g415.8g29.4g
Valittu annoskoko5600g6465kcal494.3g641g207.9g14.7g
Annoskoko puolitettuna2800g3233kcal247.2g320.5g104g7.4g
Arvot/100g100g116kcal8.8g11.4g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108747