Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 1118g2441kcal204.3g0g182.2g0g
Kieli naudan 1118g2241kcal186.6g0g167.7g0g
Sipuli (kuorittu)279g75kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Suola, annos 3g67g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 56g156kcal6.1g21.4g1.8g14.8g
Peruna, vanha, kuorittu 2794g2127kcal52.5g433.1g5.6g27.9g
Vesi168g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g14083kcal906.2g935.8g715.8g95g
Valittu annoskoko5600g7041kcal453.1g467.9g357.9g47.5g
Annoskoko puolitettuna2800g3521kcal226.6g234g179g23.8g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641