Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g3200g5440kcal608g0g320g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Torino tumma proteiinipasta plus400g1360kcal92g212g14.8g24g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1480g340kcal20.7g50.3g5.9g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g14627kcal1460.2g583.6g683.8g66g
Valittu annoskoko5600g7313kcal730.1g291.8g341.9g33g
Annoskoko puolitettuna2800g3657kcal365.1g145.9g171g16.5g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426