Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti1405g3935kcal47.8g78.7g379.4g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g281g450kcal22.5g11.2g36.5g0g
Paprika punainen 1314g385kcal12.4g59.1g5.3g25g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)492g148kcal4.9g29.5g1g4.9g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g2108g2740kcal231.9g31.6g189.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g15314kcal639g420.2g1223.8g59.8g
Valittu annoskoko5600g7657kcal319.5g210.1g611.9g29.9g
Annoskoko puolitettuna2800g3829kcal159.8g105.1g306g15g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170310