Tzatsiki

Raasta tai paloittele keskikokoinen kurkku.

Valuta kurkusta ylim.

nesteet siivilän läpi.

Silppua/ murskaa valkosipuli (1-2 kynttä).

Sekoita ainekset keskenään, lisää ripaus suolaa ja mustapippuria.

Anna tekeytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 3993g436kcal22.4g55.9g4g28g
Jogurtti, bulgarian, rasvaa 3,9%, ei lisätty d-vitamiinia 1497g957kcal44.9g50.9g58.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g80g83kcal6.3g13g0.5g1.6g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g2953kcal147.2g239.6g125.8g59.2g
Valittu annoskoko5600g1476kcal73.6g119.8g62.9g29.6g
Annoskoko puolitettuna2800g738kcal36.8g59.9g31.5g14.8g
Arvot/100g100g26kcal1.3g2.1g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173499