Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g141g86kcal18.5g1.6g0.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1414g467kcal46.7g69.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 509g726kcal63.6g1.5g52.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki283g158kcal24g14.1g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2828g9704kcal288.2g1979.8g33.9g99g
Voi, 1 tl, 5 g424g3097kcal4.2g4.2g339.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g28478kcal890.4g4141g853.4g198g
Valittu annoskoko5600g14239kcal445.2g2070.5g426.7g99g
Annoskoko puolitettuna2800g7120kcal222.6g1035.3g213.4g49.5g
Arvot/100g100g254kcal8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203741