Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1553g2215kcal194.1g4.7g159.2g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g1882g1224kcal224g79.1g5.6g0g
Soijajauho rasvainen 329g1537kcal113.8g77.4g77.4g39.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 188g608kcal54.6g13.2g37.6g57.6g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)188g480kcal31.2g64.2g11.5g56.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 188g1269kcal50.6g13g109.2g23.2g
Leivinjauhe 94g165kcal4.9g35.6g0g0.5g
Oivariini, 80 normaalisuolainen235g1694kcal2.4g2.4g188.2g0g
Oltermanni, perinteinen941g3388kcal235.3g0g272.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g25161kcal1821.8g579.2g1723.2g354g
Valittu annoskoko5600g12581kcal910.9g289.6g861.6g177g
Annoskoko puolitettuna2800g6290kcal455.5g144.8g430.8g88.5g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603